Global Opportunities Fund van NN IP wordt impact fonds

Global Opportunities Fund van NN Investment Partners wordt per 1 oktober omgevormd tot het Global Sustainable Opportunities Fund.  Het fonds zal dan ook veranderen in een fonds dat zicht richt op impact investing en  zal beleggen in beursgenoteerde bedrijven die een positieve impact op het milieu en de maatschappij, naast een goed financieel rendement.

hendrik-jan_boerHet NN Global Opportunities fonds wordt momenteel beheerd door Huub van der Reit en Alex van der Laan . Hoofd sustainable investments Hendrik-Jan Boer wordt naast Huub van der Riet aangesteld als co-lead manager van het Global Opportunities Fund van NN Investment Partners.

Het fonds is momenteel gericht op beleggers in Nederland en het bedrijf is gestart met een in Luxemburg gevestigde fonds voor Europese beleggers later dit jaar.

Share Button