Zo kunt u de Morningstar Sustainability Rating gebruiken

De Morningstar Sustainability Rating helpt beleggers om beleggingsfondsen te beoordelen op duurzaamheid. In een nieuwe video leert u hoe u de rating kunt gebruiken. De rating geeft bijvoorbeeld inzicht in fondsen die zichzelf duurzaam noemen. Zijn ze dat ook? Deze video geeft u het antwoord, en meer.

Morningstar heeft eerder dit jaar de Morningstar Sustainability Rating geïntroduceerd, een nieuw hulpmiddel waarmee beleggers hun beleggingsfondsen kunnen beoordelen op duurzaamheid. Dat geldt voor hun bestaande portefeuille, maar ook bij het selecteren van nieuwe beleggingsfondsen. De nieuwe rating helpt beleggers bij het nemen van hun beleggingsbeslissingen. Om uit te leggen hoe u als belegger deze nieuwe rating kunt gebruiken, heeft Morningstar een nieuwe video uitgebracht waarin fondsanalist Ronald van Genderen u laat zien waar u de Morningstar Sustainability Rating kunt vinden op de Morningstar-website.

Lees het artikel en bekijk de video

Share Button