Nederlandse versie boek “Banking for a Better World” verschenen

Afgelopen september nam Minister Koenders het eerste exemplaar van Banking for a Better World in ontvangst. Nu is ook de Nederlandse versie, Bankieren voor een betere wereld verschenen! 

In dit handzame boek laat Nanno Kleiterp zien dat ‘bankieren’ en ‘een betere wereld’ onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij de aanpak van de grote uitdagingen waar de wereld momenteel voor staat, zoals het verminderen van armoede en ongelijkheid, het aanpakken van de klimaatverandering, en de bescherming van de biodiversiteit, wijst dit boek op de veranderende verantwoordelijkheden van bedrijven, overheden, financiële instellingen en het maatschappelijk middenveld.

Bankieren voor een betere wereld is een absolute ‘must read’ voor iedereen die wil begrijpen wat er nodig is van de financiële wereld, investeerders, de private sector, overheden en het maatschappelijk middenveld om de duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken in 2030.

Bestel het boek online via Bol.com

Share Button