ACTIAM wint wederom Lipper Fund Award

Op dinsdagavond 11 april zijn op de Pier in Scheveningen de Lipper Fund Awards 2017 uitgereikt. Dit evenement wordt georganiseerd door IEXProfs, in samenwerking met Lipper (onderdeel van Thomson Reuters). Bart Mantje nam namens ACTIAM voor het derde jaar op rij de Lipper Fund Award voor de ACTIAM mixfondsen in ontvangst. Binnen de mixfondsen wist SNS Optimaal Rood zich in de categorie ‘Mixed Asset Euro Aggressive – Global’ te onderscheiden waarmee het een certificaat in de wacht sleepte.

Dit jaar viel ACTIAM zelfs dubbel in de prijzen, omdat we als fondshuis ook een Award voor SNS Euro Vastgoedfonds in de categorie ‘Equity Sector Real Estate Holdings Europe’ hebben gewonnen. Het is voor het eerst dat we voor een individueel fonds met een Lipper Fund Award beloond worden. Voor ons de bevestiging dat we met onze verantwoorde actieve fondsen de juiste weg bewandelen.

Fondsenresearcher Lipper beoordeelt beleggingsfondsen op rendement, consistentie, vermogensbehoud en kosten, waarbij consistentie van het fondsrendement het belangrijkste criterium is. ACTIAM fondsen bieden een stabiele performance tegen lage kosten waarbij we de risico’s weten te beperken. Als fondsbeheerder leveren wij onze klanten bovendien een transparante en verantwoorde beleggingsoplossing.

Share Button