Greencrowd grootste aanvrager SDE+-subsidies voorjaarsronde 2017

Greencrowd is volgens RVO in de voorjaarsronde 2017 met afstand de organisatie die het grootste aantal SDE+ aanvragen heeft ingediend. Greencrowd heeft 132 aanvragen ingediend en daarmee voor in totaal 49,3 MW aan zonne-energie subsidie aangevraagd.

Afgelopen week is voor al bijna 10 MW subsidie binnen gekomen, dus ondanks de enorme hausse aan aanvragen doet RVO enorm haar best om de aanvragen zo snel mogelijk te behandelen.

Binnenkort gaat Greencrowd met RVO om tafel om ervoor te zorgen dat de  aanvragen voor RVO ook beter te behappen zijn. Greencrowd verwacht namelijk in de najaarsronde zelfs meer dan 300 aanvragen in te gaan dienen, onder andere voor veel lokale energie coöperaties waar mee wordt samengewerkt.

Share Button