SNS kiest voor duurzaam actief beleggen i.p.v. indexbeleggen en staakt SNS Profiel beleggen

SNS stopt met Profielbeleggen en introduceert ter vervanging SNS Doelbeleggen. Op de website is te lezen dat profielbeleggen niet meer is aan te vragen en navraag leert dat SNS volledig stopt met het aanbieden van Profiel Beleggen. Alle bestaande klanten zullen tussen 16 en 19 mei automatisch worden omgezet naar SNS Doelbeleggen. Hiermee komt SNS profielbeleggen volledig te vervallen. Eventuele kosten voor de transitie naar Doelbeleggen of verkoop van de profielfondsen zijn voor rekening van SNS.

De grootste verandering voor klanten van SNS is te vinden in het beleggingsbeleid. In plaats van de passieve producten van Actiam wordt er met SNS Doelbeleggen belegd in Duurzame Mixfondsen van ASN.

Lees het volledige artikel

Share Button