Van Lanschot Kempen’s bijdrage aan de Sustainable Development Goals: uw feedback gevraagd

Met het oog op een duurzame wereld in 2030 hebben de Verenigde Naties eind 2015 de Sustainable Development Goals (SDG’s) opgesteld. Deze zeventien duurzaamheidsdoelen (met 169 sub-doelen) omvatten tal van thema’s zoals armoede, honger, werk, klimaatverandering en gezondheidszorg. Van Lanschot Kempen vraagt uw feedback op een schema over haar bijdrage aan deze doelen.

In deze eerste opzet (pdf) geven we aan hoe Van Lanschot Kempen bijdraagt aan de SDG’s. We hebben gekozen voor de duurzaamheidsdoelen waar we een materiële bijdrage aan leveren vanuit ons profiel en (kern)activiteiten.

Wij zijn benieuwd wat u van deze opzet vindt. Daarnaast horen we ook graag van u op welke SDG’s we ons zouden moeten gaan richten. U kunt uw feedback tot en met 30 november sturen naar Verantwoord Ondernemen, e-mail  verantwoordondernemen@vanlanschotkempen.com.

Share Button