BpfBOUW bouwt stevig verder aan verantwoord beleggen

Meer zorgvastgoed, extra huurwoningen in het middensegment en een fors lagere CO2-uitstoot van de bedrijven in de aandelenportefeuille. BpfBOUW heeft in 2017 verder invulling gegeven aan haar beleid voor verantwoord beleggen. Het vandaag verschenen duurzaamheidsverslag laat zien dat inmiddels zo’n 17% van het totale vermogen van 57,3 miljard duurzaam wordt belegd.

Verantwoord beleggen is belangrijk

BpfBOUW vindt het belangrijk dat de pensioenpremies die deelnemers en werkgevers elke maand afdragen op een verantwoorde manier worden belegd. Al in 2016 maakte bpfBOUW de keuze om zich binnen verantwoord beleggen te focussen op terreinen die voor deelnemers extra belangrijk zijn. Daarbij gaat het om arbeidsveiligheid, een duurzame leefomgeving, de energietransitie en zorgvastgoed.

Jaarverslag 2017 bpfBOUW ook gepubliceerd

Gelijktijdig met het duurzaamheidsverslag is het jaarverslag 2017 van bpfBOUW gepubliceerd.

Bekijk het Verslag Verantwoord Beleggen 

Meer informatie over wat bpfBOUW verder deed in 2017 staat in het jaarverslag

Share Button