BeleggersFair: De kosten en kansen van de energietransitie

De energietransitie brengt kansen en kosten voor beleggers. Leon Pulles (Energy Investment Management) zal tijdens het plenaire middagprogramma van de BeleggersFair 2018 op 9 november a.s. aandacht besteden aan deze kansen en kosten.

Nieuwe duurzame energieprojecten en -bedrijven bieden volop kansen voor beleggers om een interessant rendement te maken. Daarnaast worden bedrijven door de energietransitie gedwongen om te veranderen.

Deze kosten van de verandering kunnen zeker impact hebben op de bedrijfswaardering. Beleggers krijgen in deze sessie meer inzicht in de energietransitie, de veranderende regelgeving en de impact op de bedrijfswaarderingen.

Wilt u deze sessie niet missen? Kom dan gratis naar de BeleggersFair.

De kosten en kansen van de energietransitieLeon PullesManaging Partner bij Energy Investment Management

Leon Pulles heeft meer dan 25 jaar ervaring met energie projecten en is verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling, financiering en realisatie van een uitgebreide portefeuille van investeringsprojecten (windenergie, bio-energie, zonne-energie en conventionele energie).

Zijn vorige werkgevers waren Kema Consulting, Cap Gemini Ernst & Young, Nuon, Scheuten Solar en Royal HaskoningDHV.

Pulles creëert en toont leiderschap in Energy Investment Management: Business portfolio strategie, Project ontwikkeling en realisatie, Asset acquisitie en integratie, Asset desinvesteringen.

Pulles heeft recent een aantal duurzame energieprojecten geschikt gemaakt voor financiering door particuliere financiers. Daarnaast helpt hij verschillende soorten bedrijven om goed in te spelen op de kansen en bedreigingen van de energietransitie.

Portaal Duurzaam Financieel is mediapartner van de BeleggersFair!

Share Button