Beleggersfair 2018 (gratis entree)

Beleggersfair 2018 (gratis entree)

Wanneer

09/11/2018    
09:00 - 18:00

Waar

Beurs van Berlage
Damrak, Amsterdam, Netherlands, 1012 ZJ

De vierde editie van de BeleggersFair vindt 9 november plaats in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam. Het event biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten. Ook duurzaamheid/duurzaam beleggen staat weer op het programma!

Gedurende de dag nemen bekende financiële goeroe’s plaats op de ‘Gouden Stoel’ om hun gouden tips voor 2019 met de bezoekers te delen. Dit jaar komen de tips onder andere van Nico Bakker (BNP Paribas), Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) en Geert-Jan Nikken (LeoMont).

Toonaangevende sprekers

Naast de gouden tips zijn er onder andere optredens van Bob Homan (ING Bank), Nico Klene, (ABN Amro), Elwin de Groot (Rabobank) en Dominique Dijkhuis (AFM). Ook is er aandacht voor impactbeleggen, geven de top-CFO’s van beursgenoteerde bedrijven acte de présence en zijn er Talkshows vol opinie en debat, onder leiding van Eddy Schekman (hoofdredacteur Cash magazine).

Daarnaast kunnen zowel beginnen als gevorderde beleggers gratis masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden. Beleggers die de smaak goed te pakken hebben kunnen tijdens een wandeling over de beursvloer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs.

Bestel hier uw gratis ticket op BeleggersFair.nl met de code: BFDF18

N.B. Portaal Duurzaam Financieel is wederom mediapartner van dit event.

Share Button