ASN Bank en NN IP winnaar Cash Cow Awards 2018

Vanochtend zijn op de Beleggersfair 2018 de winnaars van de Cash Cow Awards 2018 in de diverse categorieën bekendgemaakt. De winnaar in de categorie ‘Beste aanbieder duurzame producten’ werd ASN Bank. NN Investment Partners (NN IP) werd winnaar in de categorie ‘Beste aanbieder impactbeleggen’.

Deze prijs laat zien dat ASN Bank volgens particuliere beleggers de beste duurzame producten aanbiedt. We bedanken graag iedereen die op ons heeft gestemd! ‘We zijn heel blij dat ASN Bank deze Cashcow Award heeft gewonnen’, zegt Bas-Jan Blom, directeur ASN Beleggingsfondsen. ‘Want die laat zien dat duurzaam beleggen zich de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld van uitzondering tot de nieuwe norm voor beleggers.’
‘ASN Bank startte in 1993 het eerste duurzame aandelenfonds van Nederland’, vervolgt Bas-Jan. ‘Nog steeds lopen we voorop met ons duurzame beleggingsbeleid. Zo werken we eraan dat al onze financieringen en beleggingen in 2030 klimaatpositief zijn. En dat de kledingbedrijven waarin we beleggen, hun werknemers in 2030 een leefbaar loon uitbetalen. Zo geven we samen met onze klanten het goede voorbeeld en stimuleren anderen hetzelfde te doen.’

 

Share Button