Lendahand winnaar IEX Gouden Stier 2018

In De Westerliefde in Amsterdam zijn op donderdag 8 november de IEX Gouden Stier jaarprijzen uitgereikt. Tijdens deze feestelijke avond werden prijzen toegekend aan bedrijven, producten en personen die zich hebben onderscheiden in hun beleid, communicatie, productaanbod of dienstverlening voor particuliere beleggers. Lendahand werd hierbij winnaar in de categorie ‘Crowdfundingplatformen’

De Gouden Stieren die voor de twaalfde keer werden uitgereikt, kenden dit jaar een nieuwe opzet. Om particuliere beleggers beter wegwijs te maken in het overweldigende aanbod aan beleggingsproducten en leveranciers, is gekozen voor toekennen van een keurmerk.

In negen verschillende categorieën selecteerde de vakjury van IEX Gouden Stier meerdere Beste Keuzes. Deze Beste Keuzes zijn stuk voor stuk producten de uitblinken in prestaties, value for money, helderheid en gebruiksvriendelijkheid.

Een uitgebreide lijst met Beste Keuzes, de selectiecriteria en een toelichting op het keurmerk vindt u hier.

Share Button