Bull Day: een dag vol beleggingsvisies, kansen en tips

Op vrijdag 22 maart 2019 vindt in ‘Congrescentrum 1931’ te ’s-Hertogenbosch de allereerste editie plaats van Bull Day: een event vol beleggingsvisies, kansen en tips voor beleggers en zzp’ers uit Nederland en Vlaanderen. Kortom: het wordt een echte ‘bullmarkt’.

Bull Day is een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf. Bull Day biedt hen een combinatie van educatie en duiding via masterclasses, talkshows, snelcursussen en een grote beursvloer vol exposanten. Vele beleggingsgoeroes, beursexperts en -analisten zorgen ervoor dat de bezoekers deze dag volledig geïnformeerd naar huis gaan.

Gouden Tips

De Bull Day heeft een informatief en entertainment karakter. Sprekers wisselen elkaar af op verschillende podia in zowel de masterclasses als de activiteiten op de beursvloer. Ze delen hun visie en haken in op de actualiteit van de dag. De aanwezige beursgoeroes hun beste Gouden Tips prijs.

Portaal Duurzaam Financieel is mediapartner van Bull Day! Entreekaarten voor de Bull Day zijn daarom hier gratis verkrijgbaar.

Share Button