ASN Bank wederom meest duurzame merk onder de banken volgens consumenten

ASN Bank is door Nederlandse consumenten opnieuw uitgeroepen tot het meest duurzame merk onder de Nederlandse banken, zo blijkt uit de Sustainable Brand Index 2019. Tony’s Chocolonely werd uitgeroepen als overall winnaar. ASN Bank eindigde overall op de 14de plaats.

De Sustainable Brand Index is een jaarlijks onderzoek onder 6.000 Nederlandse consumenten naar hun perceptie van de duurzaamheid van bekende merken in Nederland. In totaal zijn bijna 170 Nederlandse merken onderzocht. De uitreiking van de Sustainable Brand Awards vond vanavond plaats in Pakhuis de Zwijger, te Amsterdam, onder leiding van Harm Edens.

Dit is het derde jaar dat de Sustainable Brand Index in Nederland wordt gehouden.

Sustainable Brand Index is een onafhankelijk onderzoek dat behalve in Nederland, ook elk jaar wordt uitgevoerd in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

De ranking van de Nederlandse banken

Voor meer informatie en de rapportage klik hier!

Share Button