Investeer in Stoov en draag bij aan het duurzame alternatief voor verwarming

Stoov ontwerpt, produceert en verkoopt energiezuinige warmtekussens en stoelverwarmingen. Met behulp van infrarood-technieken zorgen de producten van het bedrijf ervoor dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot van traditionele verwarmingssystemen wordt teruggedrongen. In 2016 zijn de warmtekussens in de horecabranche geïntroduceerd als energiezuinig alternatief voor de terrasheater. Sinds 2017 verkoopt het bedrijf de producten ook via eigen webshop direct aan de consumenten en daarnaast via retail aan consumenten in heel Nederland en Duitsland.  Om een nieuwe voorraad van 15.000 warmtekussens aan te leggen is financiering nodig. Bouw mee aan dit duurzame alternatief voor verwarming door een lening te verstrekken met een rente van 7% en looptijd van 1,5 jaar

Meer dan 20% van ons totale energieverbruik gaat op aan verwarming. We verwarmen de lucht om ons heen. Maar warme lucht stijgt op waardoor meer dan 50% van de warmte verloren gaat. Dat moet toch anders kunnen? Wij van Stoov bieden met onze warmtekussens de oplossing. Sinds 2015 ontwikkelen wij infrarood warmtekussens die je een net zo warm en comfortabel gevoel geven als met gewone verwarming. Maar dan met een fractie van het energieverbruik.

Dagelijks worden onze warmtekussens al op meer dan 175 horecaterrassen gebruikt als energiezuinig alternatief voor de terrasheater. In oktober 2018 hebben we ons nieuwe assortiment voor consumenten geïntroduceerd. Twee maanden later waren we uitverkocht. We hebben nu financiering nodig om nieuwe voorraad aan te leggen om verder te kunnen groeien.

Wij bieden u de kans te investeren in Stoov. Bouw mee aan dit duurzame alternatief voor verwarming door een lening te verstrekken met een rente van 7% en looptijd van 1,5 jaar.

Meer informatie

Share Button