Investeer via crowdfunding in het Nederlandse fietsenmerk VanMoof

Steden zijn onze toekomst, maar hoe groter ze worden, hoe meer uitdagingen ze met zich mee brengen. Bij VanMoof zien we deze uitdagingen als kansen. Onze fietsen zijn ontworpen om jou met een lach, snel en slim door te stad te laten gaan waarbij we zelfs fietsendieven te slim af zijn. Vanaf de oprichting van VanMoof is onze filosofie hetzelfde gebleven. We zijn constant aan het innoveren, zoeken we de grenzen op van wat een fiets moet zijn, lijken en hoe hij moet rijden. Tien jaar later rijden er al 120.000 mensen wereldwijd op een VanMoof. Nu is het tijd om te groeien, sneller en verder om onze e-bike revolutie wereldwijd door te zetten. Meer fietsen. Meer steden. Meer riders. Doe met ons mee en word aandeelhouder van VanMoof. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de volgende miljard mensen gaan fietsen.

De kans

Het afgelopen jaar was de snelste groeiperiode van VanMoof tot nu toe. De introductie van de Electrified S2 en X2 was de meest succesvolle pre-order campagne in de fietsgeschiedenis, we hebben vier nieuwe brand stores geopend, we startten met het VanMoof+ fiets abonnement, hebben we fietsen geleverd in 21 landen en ons groeiende netwerk van Bike Hunters heeft meer dan 1.000 gestolen VanMoof’s teruggevonden.

We hadden dit nooit voor elkaar gekregen zonder onze riders en investeerders. Daarom nodigen we je uit om deel te worden van ons team, en te investeren in VanMoof’s toekomst.

Waarom nu

We zijn op het punt beland waar de e-bike sales groter zijn dan die van niet elektrische modellen. De Electrified S2 en X2 staan aan kop, de vraag naar deze fietsen hadden wij niet durven te dromen. Het ziet er niet naar uit dat de vraag naar e-bikes minder gaat worden, en ons development team werkt harder dan ooit om deze revolutie te voeden – en de manier waarop we in steden bewegen voor altijd te veranderen.

Dit is een race en wij zijn aan de winnende hand. En we willen jou in ons team.

Financieringsvorm Aandelen d.m.v. converteerbare lening
Rente Bruto 6%. Betaling per kwartaal tot conversie
Conversie-aanbod Na maximaal 3 jaar kunt u de lening converteren naar aandelen
Conversiekorting 15% wanneer conversie binnen 18 maanden plaatsvindt, daarna 30%
Onderpand Geen

Meer informatie/investeer

Share Button