Vera Dalm van Milieu Centraal naar ASN Bank

Vera Dalm neemt na ruim tien jaar afscheid als directeur van Milieu Centraal, de voorlichtingsorganisatie over duurzaam leven. Per 1 september treedt zij in dienst bij ASN Bank als hoofd van het Expertisecentrum Duurzaamheid.

Onder haar leiding groeide de Milieu Centraal uit tot de autoriteit voor iedereen als het gaat om milieu, energie en duurzaamheid. Met 15.000 bezoeken per dag is www.milieucentraal.nl een populaire vraagbaak voor consumenten en ook op sociale media kanalen ontdekken mensen hoe ze stappen kunnen maken in de wereld van duurzaam.

In de nieuwe functie bij ASN Bank komt zij naast Piet Sprengers te staan, die zich vooral op inhoudelijke projecten gaat richten bij de bank.

Het Expertisecentrum Duurzaamheid heeft de rol van aanjager van duurzaamheid van de ASN Bank en is verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank en de Volksbank. Het Expertisecentrum helpt bij het realiseren van de langetermijndoelen van ASN Bank en de Volksbank op het gebied van klimaat, biodiversiteit en mensenrechten.

Vera zal deel gaan uitmaken van het ASN-managementteam en zal een Volksbank-brede rol hebben.

Share Button