NN IP en BNP Paribas AM winnaars Cashcow Awards 2019

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair zijn gisteren de prestigieuze Cashcow Awards 2019 uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor waaronder NN Investment Partners (beste aanbieder impactbeleggen) en BNP Paribas Asset Management (beste aanbieder duurzame producten).

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Bijna 4000 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in tien verschillende categorieën een award waardig zijn. Er zijn dit jaar twee categorieën bijgekomen: die van cryptobroker en cryptofonds.

De winnaars kregen uit handen van BeleggersFair-dagvoorzitter Roelof Hemmen en redacteur Peter Westhof een Cashcow Award 2019 uitgereikt.

ABN Amro, ASN Bank, Pictet AM en Triodos Bank waren genomineerd als beste aanbieder van duurzame producten, maar zij moesten deze eer afstaan aan BNP Paribas Asset Management.

ACTIAM, NN Investment Partners, BNP Paribas Asset Management, ASN Bank en ABN Amro waren genomineerd voor de ‘beste aanbieder impactbeleggen’. NN Investment Partners won voor het derde opeenvolgende jaar de strijd.

Share Button