NN Duurzaam Aandelen Fonds best renderende duurzaam aandelenfonds in 2019

Het NN Duurzaam Aandelen Fonds is in 2019 het best renderende Nederlandse duurzaam aandelenfonds geweest met een rendement van +38,2%. Dit heeft Portaal Duurzaam Financieel (www.duurzaam-beleggen.nl) vandaag bekend gemaakt. Deze portal is in eigendom van Van der Molen Environmental Internet Services en bestaat dit jaar 20 jaar. 

De AEX steeg in 2019 met 24% en alle duurzame aandelenfondsen wisten een positief rendement te behalen.

Na het NN Duurzaam Aandelen Fonds behaalde het ASN Duurzaam Small & Midcap Fonds met een rendement van +36,8% de tweede plaats en het ASN Milieu & Waterfonds de derde plaats (+36,1%).

De rendementsgegevens zijn afkomstig van Morningstar. Op Portaal Duurzaam Financieel worden ook de actuele koersen en rendementen getoond van de duurzame Nederlandse fondsen in samenwerking met Morningstar.

Sinds het jaar 2002 wordt jaarlijks door Van der Molen E.I.S. bepaald welk ‘Nederlands’ duurzaam aandelenfonds (uitgezonderd sectorfondsen) het hoogste gerendeerd heeft in het kalenderjaar. Van der Molen E.I.S. heeft als eerste het initiatief genomen hiervoor. Voor een overzicht van alle voorgaande jaren klik hier.

Share Button