Crowdfund nu in Stoov B.V. : Energiezuinige warmtekussens

Stoov draadloze warmtekussens en dekens verwarmen jou in plaats van de lucht om je heen. De ingebouwde infrarood warmtetechnologie houdt je warm en comfortabel in alle seizoenen. In Nederland gebruiken we meer dan 20% van ons totale energieverbruik voor verwarming. De lucht wordt verwarmd, warme lucht stijgt op waardoor zo’n 50% van de energie verloren gaat. Investeer mee en verstrek een lening via Oneplanetcrowd tegen 5,5% rente (+ 1,5% rente uitgekeerd in productvouchers) met een looptijd van 4 jaar en investeer in dit energiebesparende product.

In 2019 hebben we onze eerste crowdfundingcampagne gehouden op Oneplanetcrowd om onze voorraad te financieren. Deze campagne was binnen 24 uur vol en inmiddels hebben we deze lening en de rente afgelost.

De vraag naar de producten oversteeg in 2019 opnieuw de beschikbare voorraad waardoor de producten uitverkocht raakten. Nu willen Stoov ervoor zorgen dat ze nooit meer nee hoeven te verkopen! Daarom willen ze minimaal €400.000 en maximaal €850.000 investeren in nieuwe voorraad.

Wat gaan we met je investering doen?

We gebruiken de financiering van deze crowdfundingcampagne voor voorraad. We laten 40.000 Stoov producten produceren. De lening wordt de komende jaren afgelost uit de verkoopopbrengst van de producten. Oprichter Teun van Leijsen geeft een persoonlijke borgstelling van €50.000.

Met het behalen van het minimum bedrag van €400.000 kunnen we 20.000 items laten maken. Die hebben we nodig om onze markt te kunnen bedienen en door te kunnen groeien. Bij het behalen van €650.000 kopen we extra seizoensvoorraad in. Met het maximum bedrag van €850.000 kunnen we extra hard groeien binnen onze markt.

Profiteer mee van de groei van Stoov en verstrek een lening via Oneplanetcrowd tegen 5,5% rente (+ 1,5% rente uitgekeerd in productvouchers) met een looptijd van 4 jaar en investeer in dit energiebesparende product.

Share Button