Duurzaam beleggen op digitale Beleggersfair 2020

De BeleggersFair is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Dit jaar zal het evenement op 30 oktober voor het eerst volledig digitaal georganiseerd worden! Een dag waarbij zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen ook online op hun wenken worden bediend. Geef je kennis en vermogen een boost!  Ook duurzaamheid staat op het programma! Uiteraard is Portaal Duurzaam Financieel weer mediapartner van het event!

Bent u ook zo benieuwd wie er dit jaar met een prestigieuze Cashcow Award vandoor gaat? Kijk dan om 10.00 uur naar de uitreiking van de Cashcow Awards.  ABN AMRO, Actiam, ASN Bank, BNP Paribas Asset Management en Triodos Bank zijn de genomineerden voor de award ‘B

Masterclass 3 (ronde 1, 10.45 – 11.15 uur) : Groene Obligaties: dubbel rendement

In deze masterclass geven Meindert Jansberg (CEO First Green Capital), Maarten de Jong (Director Oneplanetcrowd) en Marleen Evertsz (CEO Nxchange) inzicht in de kansen van de groene obligatiemarkten. Deze experts gaan in op de rol van groene obligaties in de transitie naar een duurzame toekomst. Hierbij zal de investeringsmogelijkheid in de huidige groene obligatie uitgifte van First Green Capital worden toegelicht.

Sprekers: Meindert Jansberg, First Green Capital – Marleen Evertsz, Nxchange & Maarten de Jong, Oneplanetcrowd

Meer informatie en gratis aanmelden

Share Button