Webinar: Eenvoudig starten met beleggen in 3 stappen

Bron
ASN Bank

Op dinsdag 15 december vond er weer een webinar over beleggen plaats van ASN Bank. In 3 stappen kwam u erachter welke vorm van beleggen het beste bij u past. En hoe u kunt beginnen.

Kies de manier van beleggen die bij u past

Esther van Rijswijk (financieel jounalist) en San Lie (hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen) helpen u verder bij de eerste stappen in de wereld van beleggen. In het webinar laten ze zien welke vormen van beleggen er allemaal zijn, van beleggen in Bitcoins en individuele bedrijven tot beleggen in beleggingsfondsen versus duurzame beleggingsfondsen. Met voor iedere vorm de voor- en de nadelen. Hierna komt u er in 3 stappen achter welke vorm het beste bij u past. U kunt daarna direct aan de slag!

Bekijk het webinar:

Share Button