Investeer in duurzame energieprojecten van InEnergieBreed Projecten BV

Nederland heeft nog altijd een tekort aan duurzame energie. Met de realisatie en exploitatie van zonne-energie- en warmteprojecten draagt InEnergieBreed Projecten BV bij aan het vergroten van de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Nederland. Het bedrijf realiseerde in de afgelopen jaren installaties voor vijf verschillende duurzame projecten. Investeer nu via crowdfunding mee in de uitbreiding van de portfolio van InEnergieBreed met zeven, nieuwe, duurzame energieprojecten door een lening te verstrekken tegen 4,2% nettorente met een looptijd van 8,5 jaar. 

InEnergieBreed gaat hun portfolio nu uitbreiden met zeven, nieuwe, duurzame energieprojecten. Op de daken van Strandhotel Oostkapelle en garagepark Hellevoetsluis worden zonnepanelen geplaatst. Het Centraal Boekhuis krijgt niet-reflecterende zonnepanelen tegen de gevel van het gebouw. Hiermee is het nauwelijks zichtbaar dat er per jaar circa 397.346 kWh zonne-energie wordt opgewekt. Een carwash te Rhoon wil naast verschonen ook verduurzamen en wil voor 100% gebruik maken van groene energie en gerecycled water. Als klap op de vuurpijl worden 294 appartementen op verschillende locaties voorzien van warmteoplossingen en zonnepanelen.

De totale financieringsbehoefte bedraagt € 5,6 miljoen. € 2,5  miljoen is gefinancierd door Triodos Bank en € 2,7 miljoen door de vastgoedontwikkelaars. Daarnaast brengt InEnergieBreed € 160.000  eigen vermogen in. Aanvullend willen ze € 300.000 ophalen bij u, de crowd.

Draag bij aan de realisatie van duurzame energieprojecten door een lening te verstrekken tegen 4,2% nettorente met een looptijd van 8,5 jaar.

Share Button