Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Wanneer

20/04/2023    
10:00 - 13:00

Waar

Circl
GUSTAV MAHLERPLEIN 1B, Amsterdam

Als ondernemer wil je een positieve klimaatimpact maken. Je ziet circulair ondernemen als een kans om daaraan bij te dragen. Alleen, voor ondernemerschap en innovatie is financiering vaak een uitdaging. Welke financieringsvorm past het beste? En hoe kom je in contact met de juiste financiers? Voor deze vragen sluit je aan bij Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Zo ondersteunen we jou én andere ondernemers op weg naar de circulaire economie.

Circl en het Versnellingshuis organiseren in samenwerking met Circular Finance Lab en de Kamer van Koophandel het ‘Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer’ op donderdagmiddag 20 april 2023.

Tijdens dit event maak je kennis met verschillende financiers die investeren in duurzame initiatieven. Denk aan (familie)fondsen, banken, subsidiegevers en impact investeerders. Zo ga je op speeddates met deze financiers óf volg je een workshop waar je aan de slag gaat met je financieringsplan.

Ben jij een circulair ondernemer met een concrete financieringsvraag? Dan horen we die graag tijdens het event. Afsluitend ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de lunch en om na te praten!

Waarom dit interessant is voor jou

  • Je krijgt inzicht in verschillende duurzame financieringsvormen en circulaire businessmodellen
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw financieringsvraag te toetsen tijdens speeddates met financiers
  • Je ontmoet financiers en andere ondernemers en breidt daarmee jouw netwerk uit

Meer informatie/aanmelden

Share Button