Webinar ‘De groenste outlook van 2023 met Hans Stegeman’

Webinar 'De groenste outlook van 2023 met Hans Stegeman'

Wanneer

13/02/2023    
13:00 - 14:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Stan & Wende organiseert een webinar op maandag 13 februari om 13.00 uur. We kijken nog even terug op 2022, maar vooral blikken we vooruit op wat dit nog redelijk nieuwe jaar 2023 ons gaat brengen. En dan natuurlijk op het gebied van duurzaam beleggen.

2022 was zoals bekend een slecht beursjaar. In onze vorige nieuwsbrief zijn we daar al op ingegaan. De meningen over de ontwikkelingen in 2023 zijn verdeeld. Hoe gaan “wij van Stan&Wende” hier dit jaar mee om in de beleggingsportefeuilles?

Maar met afstand het belangrijkste onderdeel van dit webinar is onze gastspreker.

We hebben weer een bijzondere en inspirerende persoonlijkheid gevonden voor je: Hans Stegeman. Hans is Chief Economist bij Triodos en duurzaam visionair. Hij is binnen Triodos actief bezig met het donkergroene beleggingsbeleid. Daarnaast publiceert hij zeer regelmatig (o.a. als vast columnist in het FD) over wat hem bezig houdt in de wereld van duurzaamheid, transities en relevante trends en ontwikkelingen.

We laten ons dus bijpraten door een echte expert op zowel economisch als duurzaam gebied. Hij neemt ons op zijn eigen bijzondere manier mee in zijn beleving van duurzaamheid, niet alleen in beleggen, maar ook in ons gedrag en emoties.

Hans is in zijn uitingen behoorlijk recht voor zijn raap. Dit is bijvoorbeeld een quote uit een recente column: “En zo wordt, zoals we wel vaker zien gebeuren, het nalaten van slecht gedrag beter beloond dan goed gedrag. Waarom zou je je überhaupt nog gedragen?”

Nou, je snapt dat zoiets reacties oproept. Wat uiteraard juist zijn bedoeling is. Misschien moeten we hem in plaats van visionair/influencer opschudder of wakkerschudder noemen?

Het zal je ook duidelijk zijn dat we in dit webinar ruimschoots de tijd zullen nemen voor interactie met Hans. Je inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Gratis aanmelden

Share Button
Kaart niet beschikbaar