Sustainable banking lunch

Sustainable banking lunch

Wanneer

27/06/2019    
11:00 - 13:00

Waar

Utrecht HNK
Laan van Verenigde Naties 1, Utrecht

Schrijf u nu in voor de Sustainable Banking Lunch!

De bijeenkomst voor de financiële/banking sector om te ontdekken hoe je organisaties of projecten generiek kan meten op basis van duurzame en circulaire KPI’s met een relatief kleine inspanning. Ook het Public Sustainability Program komt aan bod.

Programma:

11:00 presentatie Nationaal Duurzaamheid Instituut

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut presenteert de Sustainable Metastandaard, en het Global Sustainable Enterprise System. Dit zijn generieke overkoepelende en internationale meetmethoden om organisaties, projecten en gebouwen te ranken op duurzaamheid, circulariteit, sociaal ondernemen en gezondheid. Best practice en succes CO2 verhaal Zytec wordt behandeld en geeft een presentatie.

11:40 presentatie Zytec

Project 625 is een project van Zytec. Het Project 625 is een samenwerking tussen de industrie, technologiebedrijven, engineers, consultants en installatiebedrijven en de financiele sector met als doel 6 megaton CO2 reductie gerealiseerd te hebben in 2025.

12:00 presentatie NEVI

NEVI is met 7000 leden in de private en publieke sector hét inkoop kennis centrum van Nederland en verzorgt het publieke en private trainingsprogramma van het Global Sustainable Enterprise System, NEVI vertelt hier over dit unieke programma en de trainings mogelijkheden voor de banking sector.

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@nd-instituut. nl o.v.v. uw naam, organisatie naam, telefoonnummer, aantal zitplaatsen en de naam van de bijeenkomst. Wij verwelkomen u graag!

Share Button