Webinar: 3 redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen

Webinar: 3 redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen

Wanneer

20/04/2021    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Bent u belegger en overweegt u om over te stappen naar duurzaam beleggen met een goed rendement voor u én de wereld? Ons webinar op dinsdag 20 april (van 20.00 tot 21.00 uur) helpt u verder. In een uur geven we 3 redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen bij ASN Bank.

De mogelijkheden van duurzame beleggingsfondsen

In het webinar geeft Ronald van Genderen, senior onderzoeker bij Morningstar, een beeld van de mogelijkheden om duurzaam te beleggen. Morningstar is een onafhankelijke organisatie die beleggingsfondsen met elkaar vergelijkt en beoordeelt.

San Lie, hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen, vertelt over de strategieën en rendementen sinds 1993 van de duurzame ASN beleggingsfondsen.

In het webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Kunnen duurzame beleggingsfondsen, zich qua rendement na kosten, meten met gewone beleggingsfondsen en duurzame indexfondsen (ETF’s)?
  • Wat zijn de financiële toekomstverwachtingen voor duurzame beursgenoteerde bedrijven?
  • Dragen de duurzame ASN beleggingsfondsen echt iets bij aan een duurzamere wereld?

Meer weten over duurzaam beleggen? Meld u gratis aan

Het webinar kunt u online volgen. Als u zich van te voren heeft aangemeld, kunt u vragen stellen en via een poll uw mening geven. Goed om te weten: tijdens uw deelname aan het webinar bent u anoniem voor de andere deelnemers. Dus als u een vraag stelt komt u niet in beeld en wordt u niet genoemd als vragensteller.

Aanmelden voor het webinar

Share Button
Kaart niet beschikbaar