Webinar Groen sparen en beleggen in fiscale groenfondsen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2020
20:00 - 21:00

Locatie
Webinar


De afgelopen maanden hebben de beurzen zich aardig hersteld. Wat dat betekent voor de komende maanden, of volgend jaar? Dat weet niemand. Wat we wel weten: duurzaam beleggen zal weer het beste rendement opleveren!

Zowel in de webinars als in mails en gesprekken die we voeren, komt steeds vaker de vraag: Zijn er duurzame alternatieven voor mijn spaargeld? Die nog wel wat rendement opleveren? Jazeker zijn die alternatieven er!

Een goed voorbeeld hiervan is beleggen in speciale fiscale groenfondsen. Daar is veel over te zeggen, dus dat gaan we doen: Het volgende Stan&Wende beleggingswebinar gaat daarom 100% over fiscale groenfondsen!

We houden dit webinar op woensdag 30 september om 20.00 uur. Allerlei zaken rondom fiscale groenfondsen zullen we dan de revue laten passeren:

  • Wat is fiscaal groen sparen of beleggen?
  • Hoe werkt het belastingvoordeel?
  • Waar kan het?
  • En natuurlijk: wat levert het op: zowel voor het milieu als voor jouw bankrekening?

Zoals gebruikelijk ruimen we tijd in voor het stellen van vragen. Je kunt ze van tevoren stellen bij je aanmelding. Maar ook tijdens het webinar hebben we tijd om live vragen te beantwoorden.

Natuurlijk maken we ook van dit webinar een opname. Als je dus 30 september om 20.00 uur niet kunt: schrijf je toch even in, dan krijg je de link van dit speciale webinar later in je mailbox.

Meld je dus nu hier nu direct even aan!

Hubrien Meijaard en Wouter van Leusen

Stan&Wende

Share Button
0