Partnerpagina Mpartners

In 2010 zijn we van start gegaan met Mpartners en beheerden we alleen het geld van de partners. Cliënten vroegen ons vaak: ‘Beheer mijn geld, zoals je jouw eigen geld zou beheren’. We zijn nu in de bevoorrechte positie om exact dat te doen.

Onze visie? Sustainable value beleggen. Een logische benadering voor het beleggen van je vermogen. Als value belegger beleggen we voor de lange termijn. Zo zijn we gericht op de duurzaamheid van de doelstellingen van een bedrijf. Duurzaamheid op het gebied van winstgroei en kasstroom, voortkomend uit positieve ontwikkeling van bedrijfsprocessen voor mens en milieu.  Een focus op waarde zorgt ervoor dat bedrijven tegen een redelijke prijs worden gekocht. Hierdoor minimaliseren wij het risico van permanent kapitaalverlies.

We nodigen je uit om vandaag nog contact met ons op te nemen zodat we onszelf en ons bedrijf aan je kunnen voorstellen.

Onze cliënten

We beleggen allemaal in dezelfde portefeuilles voor onszelf en voor onze cliënten. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat er geen belangenverstrengeling is.

Ons gezamenlijke doel is simpel: Zorg voor een redelijk rendement, met een sterke focus op kapitaalbescherming, door duurzaam en waardegericht te beleggen.

Andere punten die belangrijk zijn voor onze cliënten:

  • Liquiditeit: Al onze portefeuilles zijn zeer liquide, met meer dan 90% dagelijkse liquiditeit.
  • Transparantie: Altijd inzicht in hoe we beleggen en waarom. Via kwartaalrapporten, updates halverwege het kwartaal en 24/7 online toegang tot je eigen rekening.
  • Transparante beheervergoeding: Onze enige bron van inkomsten. Onze enige loyaliteit ligt dus bij onze cliënten.
  • Direct contact met een partner: Baal je van terugbellen of communiceren met een chatbot? Onze partners, die net zo betrokken zijn als jij, zijn direct te bereiken (of bezoeken).
  • We zijn onafhankelijk. We bezitten de aandelen van het bedrijf. We kunnen snel en onafhankelijk beslissen, omdat we geen verantwoording hoeven af te leggen aan andere partijen.