Partnerpagina Stan&Wende

Bij Stan&Wende helpen we jou waardevol en zorgeloos te beleggen door zorgvuldig de allerbeste duurzame beleggingsfondsen te selecteren. Uit het speelveld van honderden serieus duurzame fondsen hebben wij een pakket van 16 fondsen geselecteerd. Deze fondsen gebruiken we in de vier beleggingsportefeuilles waar onze klanten in beleggen. De selectie vindt plaats op basis van 7 duurzaamheidscriteria.

Wij: Hubrien Meijaard en Wouter van Leusen zijn al lang actief als onafhankelijk financieel life planners en vermogensplanners. We wilden met alle opgedane kennis en ervaring zelf iets opzetten. Uitgangspunt was duurzaamheid voor de toekomst van onze kinderen en alle andere kinderen. Zo is Wende de dochter (9 jaar) van Wouter. Want wat wij nu met ons geld doen bepaalt hun toekomstige mogelijkheden.

We hebben duurzaamheid als vertrekpunt gecombineerd met maximale transparantie en rendement. Met daarbij minimalisatie van kosten: Door zelf minder voor de marge te gaan en klanten de mogelijkheid te bieden alles zelf online te regelen. Al ben je natuurlijk altijd welkom voor een persoonlijk gesprek.

Op www.stanwende.nl krijg je inzicht in de zeven duurzaamheidscriteria en het verwachte rendement: financieel, maar ook in CO-2 besparing ten opzichte van traditioneel beleggen. Het wat vage begrip ‘duurzaamheid’ valt echt te vertalen in concrete verschillen ten opzichte van standaard oplossingen.

We maken onze duurzame betrokkenheid graag heel concreet. 10% van onze vergoeding die klanten ons betalen dragen wij weer af aan duurzame projecten. Zoals Waka waka’s (solar lights) voor scholieren in Rwanda en Zimbabwe. Zodat kinderen ’s avonds bij dat licht hun huiswerk kunnen maken. Als het aan ons ligt gaan er vanuit Stan&Wende de komende jaren nog vele honderden lampjes hun kant op.

We delen graag informatie over alles rondom duurzaam beleggen in blogs en in webinars. Op onze website kun je die vinden, lezen en bekijken.