Geslaagd webinar ‘Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM’

Partner

Op 8 september organiseerde Stan&Wende een geslaagd webinar onder de titel ‘Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM’. Tijdens het webinar werd een blik geworpen onder de duurzame motorkap van de goed presterende beleggingsfondsen van RobecoSAM die Stan&Wende in haar portefeuilles voeren: Smart Energy Equities en Smart Water Equities (aandelen).  Meinhard Leuhery, Robeco Director Wholesale in Nederland gaf een toelichting en gaf antwoord op de diverse vragen van de deelnemers.

“Onze duurzame portefeuilles doen het al jaren gewoon goed. Daar zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Een belangrijk onderdeel is de fondsselectie. Wij kijken ieder jaar zorgvuldig welke fondsen we opnemen in onze portefeuilles. Wat is hun duurzame impact? Wat zijn de resultaten en de kosten? In de portefeuilles meer en minder bekende fondsen en “fondshuizen”. Een voorbeeld van zo’n minder bekend fondshuis is RobecoSAM: Een dochter van Robeco en 100% duurzame club met veel goede fondsen. De Smart Energy en Smart Water aandelenfondsen zijn beiden zeer succesvolle fondsen met over een langere periode stabiele en bovengemiddelde resultaten.” zeggen Wouter van Leusen en Hubrien Meijaard van Stan&Wende.

Share Button