Ideale overzichtgids verschenen met alle informatie over groen, etisch en sociaal sparen en beleggen

Nieuw verschenen: "De Goed Geld Gids", hét boek met alle informatie over groen, ethisch en sociaal sparen en beleggen. U leest alles over de goede rendementen met oog voor milieu en mens.

Beleggen en sparen met een maatschappelijke meerwaarde is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Steeds meer mensen realiseren zich dat zij met hun geld meer kunnen bereiken dan alleen een goed rendement. Door in bedrijven te investeren die duurzaam ondernemen, dragen zij bij aan een samenleving die zichzelf normen stelt ten aanzien van mens en milieu.

Zorg voor mens, maatschappij en milieu legt een onderneming bovendien geen windeieren. Bedrijven die duurzaam ondernemen blijken namelijk minstens even goede resultaten te behalen als het beursgemiddelde.
Winst blijft de drijfveer van elke onderneming, maar daarvoor zijn goede arbeidsomstandigheden en het verantwoord omgaan met natuur en grondstoffen een steeds belangrijkere voorwaarde.

Meer doen met hetzelfde geld. Deze gids laat zien hoe.

De Goed Geld Gids beschrijft alle duurzame financiële producten. Beleggingsfondsen, spaarvormen, verzekeringen en zelfs hypotheken en leningen worden gedetailleerd behandeld met zowel de duurzame als de financiële aspecten. In aparte hoofdstukken komt de ontwikkeling van duurzaam beleggen en sparen uitgebreid aan bod, met tal van verwijzingen naar nationale en internationale organisaties.

Een onmisbaar naslagwerk, voor iedereen die wil investeren in duurzame ontwikkeling.

U kunt het boek hier voor NLG 22,20 (incl. verzendkosten) online bestellen (boekhandel: NLG 29,50)

Wilt u meer dan 5 exemplaren bestellen (bijvoorbeeld als relatiegeschenk) dan kunnen wij u kwantumkorting geven. Neem daarvoor contact met ons op via e-mail (vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u kunnen opnemen)

Share Button