Internet knooppunt voor duurzaam beleggen gestart

Per 10 maart is een nieuwe website van start gegaan op het gebied van duurzaam/groen/ethisch beleggen, sparen en lenen. Bedoeld voor zowel de bewuste particulier als professioneel geïnteresseerde.

De economie draait als nooit te voren. Menigeen kan uitgebreid beleggen of sparen. Soms moet er nog wat geleend worden. Net als in de VS wordt duurzaam of sociaal-ethisch verantwoord beleggen en sparen in Nederland booming business. Wie wil er nu vuile handen maken? Triodos en ASN zijn bekend. Nagenoeg alle grootbanken hebben in korte tijd ook duurzame producten in hun assortiment opgenomen. Dow Jones heeft zelfs een aparte duurzaamheidsindex in het leven geroepen.

De (potentieel) duurzame belegger kon op internet tot op heden niet gemakkelijk informatie vinden. Met de nieuwe website www.duurzaam-beleggen.nl is dit voortaan zeer eenvoudig. De website is het centrale knooppunt op dit gebied. De site geeft uitgebreide achtergrondinformatie, actueel nieuws en koersinformatie, links en, als belangrijkste, een compleet overzicht van duurzame financiële producten
van banken, verzekeraars en adviseurs. De belegger kan nu met groot gemak de verschillende mogelijkheden met betrekking tot duurzaam beleggen, sparen en lenen bekijken.

De site is een idee en initiatief van Van der Molen Environmental Internet Services dat reeds andere succesvolle websites heeft zoals bijvoorbeeld www.milieujaarverslag.com.

Verder staan achter de site de Uitgeverij Noordhoek (onder meer uitgever van de Goed Geld Gids) en Stichting Milieuwijzer.

Voor meer informatie:
Van der Molen Environmental Internet Services
tel. 06-54245189
e-mail: info@duurzaam-beleggen.nl

Share Button