Duurzame ASN Bank lanceert website

Bron
ASN Bank

De eerste website voor duurzaam bankieren is vanaf 1 december in de lucht: www.asnbank.nl maakt het mogelijk om online duurzame bankzaken te regelen. Daarnaast zijn er actualiteiten en achtergronden rond duurzaam investeren. De ASN Bank is de grootste financiële instelling voor maatschappelijk verantwoord bankieren in Nederland.

ASN-klanten hebben dag en nacht toegang tot informatie over de eigen rekeningen. Bovendien kunnen ze op de site alle bankzaken bij de ASN Bank regelen. Daarvoor is een persoonlijke toegangscode nodig. Geïnteresseerden kunnen via de ASN-website nader kennis maken met duurzaam beleggen en sparen.

Op het discussieplatform van www.asnbank.nl kunnen bezoekers van mening wisselen over een stelling. Deze maand is dat een vraag van professor Pier Vellinga (directeur Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit ): ‘Zijn wij bereid een deel van onze welvaart in te leveren voor schoon vervoer en brandstof?’

Share Button