Postbank introduceert Duurzaam Aandelenfonds

Bron
Postbank

Ook de Postbank introduceert een duurzaam aandelenfonds: het Postbank Duurzaam Aandelenfonds.

Op 26 maart introduceert de Postbank het Duurzaam Aandelenfonds. Een heel bijzonder fonds aangezien dit fonds inspeelt op de maatschappelijke discussie over ondernemen. Immers tegenwoordig gaat het streven en de verantwoordelijkheid van bedrijven steeds verder dan alleen het behalen van een goed financieel rendement. Zakendoen met behoud van ons leefmilieu en zorg voor personeel en omgeving wordt steeds belangrijker gevonden. Met uw belegging in het Postbank Duurzaam Aandelenfonds belegt u in bedrijven die goede financiële resultaten succesvol combineren met sociaal en milieuvriendelijk ondernemen.

Het Postbank Duurzaam Aandelenfonds belegt wereldwijd in aandelen van ondernemingen die een sociaal en milieuvriendelijk beleid combineren met uitstekende financiële prestaties. Beleggen in het Postbank Duurzaam Aandelenfonds betekent beleggen met een goed gevoel. Bovendien kan een rendement verwacht worden dat vergelijkbaar is met het rendement van beleggingsfondsen waarbij sociale en ecologische (duurzame) criteria geen rol spelen. Bij selectie zal voornamelijk gelet worden op de inspanningen die ondernemingen leveren om tot een duurzamer beleid te komen.

Klanten van de Postbank kunnen tijdelijk gratis voorintekenen tegen
¤ 25 per aandeel.

Share Button