Nieuw SNS fonds voor institutionele beleggers

Duurzaam beleggen staat tegenwoordig hoog op de agenda. Institutionele beleggers stellen zich steeds vaker de vraag wat de maatschappelijke herkomst van rendement is. Het wordt steeds duidelijker dat maatschappelijke betrokkenheid en een aantrekkelijk rendement goed samen gaan. Eind vorig jaar introduceerde SNS Asset Management het Sustainable Equity Europe Fund (Sense Fund).

Dit fonds is speciaal voor de institutionele belegger en belegt uitsluitend in ondernemingen die open staan voor hun omgeving, besef hebben van hun rol in de maatschappij en het milieu en de verwachtingen en waarden van hun stakeholders kennen.
Wilt u meer weten over het Sense Fund? Vraag dan geheel vrijblijvend de brochure op!

SNS Asset Management
Postbus 70053
5201 DZ ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6833355 / Fax. 073-6833950
Snsassetmanagement@sns.nl

Share Button