ASN Bank introduceert gratis, pvc-vrije spaarbankpas

Bron
ASN Bank

In een tijd dat de meeste banken de kosten voor hun bankpassen drastisch verhogen, komt ASN Bank met een unicum. Vanaf nu biedt zij haar klanten een gratis én pvc-vrije spaarbankpas aan waarmee zij rechtstreeks van hun spaarrekening aankopen kunnen betalen en contant geld opnemen. Dit kan ook bij de rekening ASN Internetsp@ren, en deze internetrekening is hiermee de enige in Nederland waarbij dit mogelijk is.

Spaargeld contant opnemen of direct mee betalen.
Met de ASN Spaarbankpas kan men overal in Nederland aankopen tussen € 250,- en € 9.975,- pinnen. Contant opnemen kan ook: bij alle geldautomaten in Nederland dagelijks € 250,-. Zo heeft de ASN-klant altijd zijn of haar spaargeld bij zich.

De enige internetrekening in Nederland met deze mogelijkheid.
De gratis en geheel pvc-vrije ASN Spaarbankpas is beschikbaar voor diverse spaarrekeningen, waaronder de rekening ASN Internetsp@ren. Deze spaarvorm biedt een prima rente van 3,1%. De rekening kan worden geopend via www.asnbank.nl. Klanten hebben 24 uur per dag toegang tot hun spaartegoed. Er is geen minimuminleg vereist en het spaartegoed is altijd vrij opneembaar. De internetspaarders kunnen hun geld rechtstreeks met een spaarbankpas opnemen via geldautomaten en in winkels grote aankopen betalen. De ASN Internetspaarrekening is de enige internetrekening in Nederland waarbij dit mogelijk is.

Trots op technische innovatie.
Directeur Ewoud Goudswaard is trots op het feit dat ASN Bank deze technische innovatie aan kan bieden. “Internetsparen is voor ASN Bank al heel succesvol. In nauwelijks 2 jaar tijd zijn er al 35.000 rekeningen geopend, waarop meer dan 600 miljoen euro is gestort. Ik verwacht dat met de gratis pas nu nog meer mensen kiezen voor duurzaam sparen, waarbij idealen en goed rendement hand in hand gaan.”

Grootste duurzame bank sinds 1960.
ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is ASN Bank marktleider. ASN Bank is actief op het gebied van beleggen, sparen, kredieten en hypotheken. Klanten kunnen bankieren via internet (www.asnbank.nl), post of telefoon. ASN Bank is opgericht in 1960 en maakt deel uit van de SNS Reaal Groep.

Share Button