De Dag van het Ethisch Beleggen op 17 november 2005

Bron
ASN Bank

Links
Aanmelden

Zet 17 november 2005 alvast in uw agenda. Want op die datum organiseert de ASN Bank voor de zevende maal de Dag van het Ethisch Beleggen. Dit jaar extra groots en feestelijk, ter ere van het 45-jarig bestaan van de ASN Bank.

Wat kunt u verwachten? Een bijzondere locatie, speciale gastsprekers, interessante onderwerpen en een inspirerende sfeer.

Koninklijk Instituut voor de Tropen

De locatie die we hebben gekozen, is anders dan voorgaande jaren. Was voorheen de Rode Hoed het toneel van de Dag van het Ethisch Beleggen, dit jaar bent u van harte welkom in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Dit karakteristieke gebouw uit 1926 is de ideale omgeving voor de extra speciale dag die we organiseren.

Gastsprekers

Op deze dag zullen gastsprekers uit binnen- en buitenland aanwezig zijn en u vertellen over interessante onderwerpen, discussiestukken en dilemma’s. Uiteraard zullen ze hierover met u in gesprek treden en is er ruimte voor discussie.

Ontmoet Jean-Francois Rischard

Een van de sprekers is Jean-Francois Rischard. Hij is vice-president voor de Wereldbank voor Europa. Hij vertegenwoordigt de Wereldbank op het hoogste niveau met betrekking tot relaties en samenwerkingsverbanden in Europa. Hij schreef het boek ‘Vijf voor Twaalf’ waarin hij een kort overzicht geeft van de twintig belangrijkste en urgentste mondiale problemen – onder andere watervoorziening, klimaatverandering en mensenrechten.

Jan Goodall (natuurbeschermster, wereldberoemd om haar inzet voor de bescherming van chimpansees) zal ook spreken. Momenteel is het verdere definitieve programma van de dag nog niet bekend. Zodra dit wel het geval is, wordt het volledige programma op deze pagina vermeld.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de Dag van het Ethisch Beleggen van de ASN Bank? Volg de link op deze pagina. Deelname is gratis.

Share Button