Recordgroei van 65% groei voor duurzaam beleggen via Triodos Meerwaardefonds in 2005

Voor de drie Triodos Meerwaardefondsen was 2005 een record jaar. De fondsen konden duidelijk profiteren van de terugkerende interesse van vooral particulieren om te beleggen op de beurs en groeiden met 65% tot EUR 292,5 miljoen. De forse groei is mede het gevolg van de distributie van het fonds via andere banken (met name ABN AMRO).

Het Triodos Meerwaarde Aandelenfonds realiseerde over 2005 een rendement van 16,0%, Het Obligatiefonds en het Mixfonds realiseerden een rendement van respectievelijk 3,3% en 8,9%.

Voor de drie Triodos Meerwaardefondsen was 2005 een record jaar. De fondsen konden duidelijk profiteren van de terugkerende interesse van vooral particulieren om te beleggen op de beurs en groeiden met 65% tot EUR 292,5 miljoen. De forse groei is mede het gevolg van de distributie van het fonds via andere banken (met name ABN AMRO).

Het Triodos Meerwaarde Aandelenfonds realiseerde over 2005 een rendement van 16,0%, Het Obligatiefonds en het Mixfonds realiseerden een rendement van respectievelijk 3,3% en 8,9%.

Share Button