Groei Triodos Groep in eerste halfjaar 2006

Het totaalbedrag toevertrouwd vermogen aan Triodos Groep, bestaande uit Triodos Bank en de Triodos fondsen, groeide in de eerste helft van 2006 met 5% tot EUR 2,4 miljard.

Het balanstotaal van Triodos Bank N.V. is met 7% gegroeid tot EUR 1,3 miljard. De netto winst van de bank daalde met 11% ten opzichte van dezelfde periode in 2005. Deze daling wordt veroorzaakt door een krappere rentemarge, lagere provisie-inkomsten en hogere lasten. De nettowinst per aandeel bedraagt over de eerste zes maanden EUR 1,35.

Het totaalbedrag toevertrouwd vermogen aan Triodos Groep, bestaande uit Triodos Bank en de Triodos fondsen, groeide in de eerste helft van 2006 met 5% tot EUR 2,4 miljard.

Het balanstotaal van Triodos Bank N.V. is met 7% gegroeid tot EUR 1,3 miljard. De netto winst van de bank daalde met 11% ten opzichte van dezelfde periode in 2005. Deze daling wordt veroorzaakt door een krappere rentemarge, lagere provisie-inkomsten en hogere lasten. De nettowinst per aandeel bedraagt over de eerste zes maanden EUR 1,35.

Share Button