Seminar Bordeaux: Responsible Investment – The Future Agenda For Institutional Investors

Van 26 tot 28 november organiseert AXA Investment Managers in Bordeaux een bijeenkomst omtrent ‘Responsible Investment’ dat deelnemers de kans wil bieden:

* Hun RI-policy te vergelijken aan de hand van de ervaringen van collega’s;

* Nieuwe strategieën en methodes te ontdekken om hun RI-policy door te voeren.

Hoewel de focus ligt op Nederlandse fondsen draagt de aanwezigheid van internationale deelnemers bij aan een ruimer perspectief.

Presentaties, paneldiscussies, case studies en workshops met verschillende RI-opiniemakers maken van deze bijeenkomst de ideale gelegenheid om enkele van de meest invloedrijke nationale en internationale RI-spelers te ontmoeten, stil te staan bij uw RI-policy voor de toekomst, te leren uit de ervaringen van andere deelnemers en nieuwe RI-strategieën en -methodes te ontdekken.

Twee hoogtepunten van de bijeenkomst zijn de presentatie “Sustainability : Hype or Paradigm?” door Onno Steenbeek, Deputy Director Financial & risk Policy Department bij ABP en de case study over alternatieve benaderingen van duurzaam beleggen door Paul Boerboom, Director van Avida International.

Voor meer informatie over Responsible Investment – The Future Agenda For Institutional Investors, kan u contact opnemen met Katrien Hermans (00 32 2 679 63 67 of katrien.hermans@axa-im.com).

Share Button