Eenhoorn start met Financial Life Planning

Eenhoorn start met Financial Life Planning. Voor sommige mensen is geld een doel op zichzelf, maar voor de meeste mensen is geld een middel. Een middel om het leven te leiden dat je wilt.

Waar vroeger een mensenleven zo ongeveer bij de geboorte al vast lag – school, baan, kinderen, 40 jaar werken, pensioen en 3 weken vakantie per jaar – hebben we tegenwoordig de keus hoe we ons leven inrichten.
Financial Life Planning (FLP) helpt om scherp te krijgen welke rol geld voor jou kan spelen bij het leven dat je wilt leiden. Dat lijkt zo logisch, maar is een revolutie in de financiële advieswereld.Vroeger kwam je met je salarisstrook bij de bank en dan vertelde de bank of je een huis kon kopen of niet. Bij FLP ga je samen met de adviseur eerst ontdekken wat je diepste wensen en dromen zijn. Vervolgens wordt samen gewerkt aan een plan om dit te bereiken. Daarna stelt de adviseur de financiele planning op rekening houdend met de nieuwe plannen. Tot slot ga je de plannen uitvoeren en worden je dromen werkelijkheid.

Financial Life Planning is voor veel mensen een eye-opener. Je wordt geconfronteerd met vragen als: hoe zou mijn leven er uit zien als ik meer dan genoeg geld had? Of: wat zou je doen als je nog maar één dag te leven had? Wie zijn je echt dierbaren? Welke dromen heb je nog?

Eenhoorn Financieel Advies is een van de grondleggers van financiële planning in Nederland en start nu ook met Financial Life Planning volgens de methode van George Kinder. Kijk voor meer informatie op http://kinderinstitute.nl/.

Voor mensen die in de routine van het bestaan zitten en vergeten zijn wat hun wensen en dromen zijn, is het een geweldig instrument. Maar ook voor de mensen die hun dromen steeds maar uitstellen: dat ga ik over 10 jaar of na mijn pensioen doen, is Financial Life Planning een uitkomst.
Het gaat ook over geld, maar eerst en vooral over je leven, je ambities, je wensen.
Wil je weten wat Eenhoorn Financial Life Planning je te bieden heeft? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Share Button