ASN Milieu & Waterfonds bekroond met Groene Stier voor beste duurzame product

Bron
ASN Bank

Onlangs werd het ASN Milieu & Waterfonds opnieuw bekroond met de Groene Stier in de categorie beste duurzame product. De onderscheiding werd toegekend in het kader van de jaarlijkse Gouden Stier prijsuitreiking, georganiseerd door de onafhankelijke site belegger.nl.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in kasteel De Hooge Vuursche in Baarn reikte Jort Kelder de prijs uit aan Directeur ASN Beleggingsfondsen Bas-Jan Blom. Het Milieu & Waterfonds is opgericht in 2001 en was het eerste beleggingsfonds in Nederland dat zich specifiek ging richten op de watersector.

Bas-Jan Blom reageert: “De prestaties van het ASN Milieu & Waterfonds laten zien dat een fonds dat werkt met strikte criteria op het gebied van mensenrechten en milieu succesvol kan zijn en tegelijk een wezenlijke bijdrage kan leveren aan beschikbaarheid van schoon water, schone energie en recycling. Wij zien deze prijs als een erkenning van onze werkwijze en een aanmoediging om verder te gaan op de ingeslagen weg.”

Share Button