ASN Milieu & Waterfonds winnaar Gouden Stier 2009

De belangrijkste prijzen voor de Nederlandse beleggingswereld, de Gouden Stieren, zijn weer uitgereikt. Het was al weer de derde editie. Tijdens een feestelijke avond in de Posthoornkerk in Amsterdam reikte RTL-presentator Ronald Koopman de felbegeerde beeldjes uit.

Bij de publieksprijzen werd het ASN Milieu & Waterfonds tot winnaar verkozen in de categorie ""Duurzaam Product". Andere genomineerden waren: Paerel Sustainability Fund, SNS Duurzaam Aandelenfonds, Triodos Meerwaarde Aandelenfonds en Ohra New Energy.

Duurzame beleggingsfondsen zijn niet aan de crisis ontsnapt, maar het ASN Milieu & Waterfondsheeft over 2008 en tot zo ver in 2009 een behoorlijke prestatie neer te zetten. ‘Onze terugval was minder sterk dan de markt, dus het fonds zit structureel goed in elkaar’, zegt manager Bas-Jan Blom.

Share Button