Peter Blom (Triodos Bank) genomineerd voor Topman van het jaar 2009

Peter Blom (Triodos Bank), Frits van Eerd (Jumbo) en Hans Gennissen (Facilicom) maken kans op de titel Topman van het Jaar 2009.

De verkiezing Topman van het Jaar wordt sinds 1997 georganiseerd door Managers Netwerk Nederland in samenwerking met FEM Business & Finance en ManagersOnline.nl.

Leden van Managers Netwerk Nederland en ManagersOnline.nl hebben samen met lezers van Management View en FEM in de voorronde tien topmannen gekandideerd voor de titel Topman van het Jaar. De jury heeft uit deze tien namen de drie finalisten geselecteerd.

Frits van Eerd (Jumbo) Peter Blom (Triodos Bank) Hans Gennissen (Facilicom) Er kan gestemd worden op Peter Blom van Triodos Bank, Frits van Eerd van Jumbo Supermarkt of Hans Gennissen van facilitaire dienstverlener Facilicom.

De Topman van het Jaar 2009 wordt tijdens het Nationale Management Dag op maandag 11 januari 2010 bekendgemaakt.

Vorig jaar werd Ad van Wijk, van het inmiddels failliet verklaarde Econcern, verkozen tot Topman van het Jaar. Het jaar ervoor viel de eer ten deel aan Sjoerd van Keulen, destijds bestuursvoorzitter van SNS Reaal.

Share Button