ASN Bank kijkt terug op goed eerste halfjaar

Bron
ASN Bank

De ASN Bank kijkt terug op een goed eerste halfjaar van 2011. We konden veel nieuwe klanten verwelkomen. Het aantal steeg zelfs licht ten opzicht van vorig jaar. Ons totaal beheerde vermogen passeerde voor het eerst de grens van tien miljard euro. De toevertrouwde middelen op de spaarrekeningen namen duidelijk toe. Het beheerde vermogen van de beleggingsfondsen daalde fractioneel vanwege de onrust op de financiële markten.

Ook op andere vlakken presteerden we goed. De ASN Bank won onder andere de Customer Centric DNA Award. Daarmee werden we uitgeroepen tot het meest klantvriendelijk bedrijf van Nederland.
Ook wees jaarlijks onderzoek van MilesResearch uit dat de klanttevredenheid van de ASN Bank over het eerste halfjaar verder is toegenomen tot 8,1.

Share Button