ASN Duurzaam Aandelenfonds financieel product van het jaar

Bron
ASN Bank

Links
Lees meer

Op donderdag 15 december riep De Telegraaf/OverGeld het ASN Duurzaam Aandelenfonds uit tot Product van het Jaar 2011. Het fonds was in januari gekozen tot product van de maand.

e genomineerden in de andere maanden van 2011 waren niet-duurzame producten van gerenommeerde financiële instellingen in Nederland en daarbuiten.

Bezoekers van de website OverGeld.nl van De Telegraaf kozen het ASN Duurzaam Aandelen- fonds tot winnaar. De jury prees het fonds omdat het duurzaam en transparant beleggen combineert met een prima rendement, aldus De Telegraaf van 16 december.

Wij zijn trots op deze prestigieuze prijs en blij met de erkenning van de bezoekers van OverGeld voor duurzaam beleggen. Die waardering is een bewijs dat bankklanten steeds meer waarde hechten aan bankieren met respect voor mens, natuur en klimaat. Het ASN Duurzaam Aandelenfonds heeft als eerste Nederlandse fonds de beperking van zijn CO2-uitstoot tot beleid gemaakt.

Share Button