‘Groeiend geloof Nederlandse beleggers in duurzaam investeren’

Bron
Meewind

Bij Nederlandse beleggers is sprake van een groeiend geloof in duurzaam investeren. Dat signaleert beleggingsfonds Meewind dat met inmiddels ruim 6000 participanten qua achterban tot de grootste Nederlandse spelers behoort. Meewind investeert onder meer in windmolenparken voor de Belgische kust en haalde hiervoor bij Nederlandse beleggers 65 miljoen euro op. Op dit moment loopt een nieuwe investeringsronde die naar verwachting van Meewind opnieuw succesvol zal zijn.

Bij Nederlandse beleggers is sprake van een groeiend geloof in duurzaam investeren. Dat signaleert beleggingsfonds Meewind dat met inmiddels ruim 6000 participanten qua achterban tot de grootste Nederlandse spelers behoort. Meewind investeert onder meer in windmolenparken voor de Belgische kust en haalde hiervoor bij Nederlandse beleggers 65 miljoen euro op. Op dit moment loopt een nieuwe investeringsronde die naar verwachting van Meewind opnieuw succesvol zal zijn.

Share Button