DD Equity Fund naar dagelijkse handel en notering op NPEX

DoubleDividend Management B.V.(DoubleDividend), de beheerder van DD Equity Fund maakt bekend dat het fonds per 2 november 2015 dagelijks verhandelbaar is op Euronext en per dezelfde datum een notering heeft op het handelsplatform van NPEX (www.npex.nl). DoubleDividend speelt zo in op de wens uit de markt om het fonds dagelijks te kunnen verhandelen in plaats van wekelijks en verbetert hiermee verder de toegankelijkheid van het fonds.

De dagelijkse handel is een wens van met name tussenpersonen zoals private banken en vermogensbeheerders. Sinds 2008 hebben beleggers een voorkeur voor fondsen die dagelijks verhandelbaar zijn. Op deze manier speelt DoubleDividend op die wens in. De onderliggende aandelenportefeuille van DD Equity Fund is zeer liquide waardoor het product zich ideaal
leent voor dagelijkse handel.

De notering via het handelsplatform van NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, verbetert verder de toegankelijkheid voor beleggers. NPEX is een digitaal handelsplatform waarop beleggers rechtstreeks in MKB ondernemingen en beleggingsfondsen kunnen investeren. Inmiddels zijn er ruim 12.000 beleggers actief op het NPEX platform. Het verhandelbaar vermogen bedraagt thans een kleine 300 miljoen euro. DD Property Fund N.V. heeft ook, naar grote tevredenheid van DoubleDividend, een notering op NPEX. Klik hier om aandelen DD Equity Fund aan te kopen via NPEX.

DD Equity Fund belegt in een wereldwijd gespreide portefeuille van ondernemingen van hoge kwaliteit die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. De analyse op financiële- en duurzaamheidsaspecten is volledig geïntegreerd. Het fonds streeft naar een rendement van 8% gemiddeld per jaar op lange termijn en heeft geen benchmark. Het fonds is in april 2013 opgericht en heeft over de eerste tien maanden van 2015 een rendement behaald van 10,9%*.

DD Property Fund N.V. is een duurzaam vastgoedaandelenfonds met een focus op Europa. Het fonds heeft een rendementsdoelstelling van 5% – 7% gemiddeld per jaar en streeft naar een consistent, licht groeiend dividend. Er is een focus op de lange termijn en het fonds heeft geen benchmark. DD Property Fund is opgericht in 2004 als ActivInvestor Real Estate N.V. en heeft over de eerste tien maanden van 2015 een rendement behaald van 21,7%*.

* Deze informatie biedt onvoldoende basis voor een beleggingsbeslissing. Lees daarom de Essentiële Beleggersinformatie en het prospectus. Deze zijn verkrijgbaar op de
website van DoubleDividend Management B.V. (www.doubledividend.nl). DoubleDividend Management B.V. is beheerder van de beleggingsfondsen DD Equity Fund en DD
Property Fund N.V. en heeft een vergunning als beheerder en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Share Button