VBDO: Directeur Giuseppe van der Helm neemt afscheid

Bron
VBDO

Giuseppe van der Helm, directeur van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO), neemt per 1 december 2015 afscheid. Hij is sinds 1 november 2006 directeur van de vereniging. Van der Helm stopt na negen jaar, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

“In de negen jaar bij de VBDO is Giuseppe van der Helm het markante boegbeeld van de VBDO geweest”, aldus VBDO bestuursvoorzitter Jan Pieter Six. “Onder zijn leiding is grote vooruitgang geboekt bij de verduurzaming van de kapitaalmarkt en dus ook van de samenleving. Het bestuur en het team zijn hem dankbaar voor zijn onvermoeibare inzet.”

Giuseppe van der Helm vervolgt: “De VBDO is 20 jaar geleden opgericht. Gedurende het tweede decennium heb ik onze organisatie met een factor 4 zien groeien, waarbij de impact op de financiële sector en op beursgenoteerde ondernemingen aanzienlijk en aantoonbaar is toegenomen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de niet-aflatende inzet van ons team en van onze leden en ik ben er trots op hiervan deel te hebben uitgemaakt”.

Giuseppe van der Helm verlaat per 1 december 2015 de VBDO. De VBDO gaat de komende maand op zoek naar een nieuwe directeur. Ton Bervoets, oud-bestuurslid van de vereniging, versterkt het VBDO team tot er een nieuwe directeur is gevonden.

Share Button